'JMV Music & Education vind je voor de klas, voor de school en voor Nederland'

Sinds juni 2019 is het bedrijf JMV Music & Education de naam voor alle werkzaamheden van Jelle Verschuur. Als muziekdocent, workshopleider en ontwikkelaar reis ik het land door om mijn kennis en enthousiasme door te geven aan leerlingen en docenten. Dit zorgt ervoor dat ik alle uitdagingen aan zal blijven gaan.

Onderwijs en leren is een proces van het hele leven en met dat uitgangspunt ben ik ook bezig met mijn opdrachten. Tijdens mijn opdrachten leer ik nog altijd heel veel bij en zorg ik door middel van een heldere communicatie dat er een ultiem leerproces ontstaat, zodat we samen naar het doel kunnen werken. Door deze open houding vind je JMV Music & Education voor de klas, voor de school en voor Nederland.

Mijn huidige werkzaamheden zijn allemaal gerelateerd aan kunsteducatie. Om mezelf verder te ontwikkelen binnen het onderwijs studeer ik sinds augustus 2020 Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. 


Huidige werkzaamheden

Op dit moment ben ik werkzaam voor de volgende opdracht- en werkgevers. Via de logo's wordt u doorverwezen naar de website van de school of het bedrijf. Bent u ook geïnteresseerd in mijn diensten? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven. 

Beats 'n Bits

De digitale muziekmethode Beats 'n Bits is gemaakt voor het Voorgezet Onderwijs. De methode is constant in ontwikkeling en sluit aan op wensen van docenten in Nederland. Ik ben als ontwikkelaar werkzaam en lever materiaal dat aansluit op de huidige vernieuwingen en wensen vanuit het werkveld. 

Van der Capellen SG

Op deze middelbare school in Zwolle ben ik werkzaam als muziekdocent. Deze veelzijdige school biedt ook tweetalig onderwijs aan, waardoor de meeste van mijn lessen in het Engels worden gegeven.

Gerardus Majellaschool

De van oorsprong katholieke basisschool Gerardus Majella in Broekland is de eerste school waar ik werkzaam ben als vakleerkracht muziek. Naast de reguliere lessen heb ik in 2020 de afscheidsmusical van groep 8 geschreven. 

Kunsteducatie Nederland

Kunsteducatie Nederland heeft zichzelf als doel gesteld om iedereen in Nederland in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. Dit doen ze door een groot aanbod van workshops binnen de kunsteducatie. Sinds september 2019 ben ik werkzaam als workshopleider en reis ik het land door voor cultuurdagen en festivals op scholen.

TacT Muziek

TacT Muziek is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verbinden van scholen en muziekverenigingen. Vanuit deze ideeën is het project Klasse(n)orkest ontstaan, waarbij professionele musici voor de klas komen om de leerlingen aan het werk te zetten met muziekinstrumenten. Naast deze lessen zijn er reguliere muzieklessen door de groepsleerkrachten. Sinds maart 2020 coach ik deze groepsleerkrachten in het geven van muzieklessen op de basisschool.